Prețuri
Conectați-vă
Aplicație mobilă pentru clienți

Aplicație pentru clienții dvs.

Dezvoltați și lansați o aplicație mobilă pentru clienți pentru a simplifica rezervarea serviciilor.

Aplicație mobilă pentru clienți

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument util pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de programări fără să fiu nevoită să răspund la telefon în mod constant. Uneori este un pic lent, dar în general funcționează bine.

playmarketAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek a făcut rezervarea claselor de gimnastică un fleac. Am avut câteva probleme cu încărcarea paginii, dar în rest a fost ușor de utilizat. Merită încercat.

trustpilotBogdan MihaiGimnaziu
Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este aplicația mobilă EasyWeek Client?

Aplicația mobilă EasyWeek Client este o aplicație mobilă care le permite clienților dvs. să își facă și să își gestioneze rezervările în deplasare. Ajută afacerile să-și streamlineze operațiunile și oferă o modalitate ușoară pentru clienți de a programa întâlniri sau de a rezerva articole.

Cum poate aplicația mobilă EasyWeek Client să beneficieze afacerea mea?

Cu ajutorul aplicației mobile EasyWeek Client, clienții tăi pot face rezervări oricând, de oriunde, ceea ce poate duce la o creștere a numărului de rezervări. Mai mult, poate reduce numărul de absențe, deoarece clienții primesc reamintiri și pot reprograma ușor întâlnirile prin intermediul aplicației.

Aplicația mobilă EasyWeek Client este compatibilă atât cu dispozitivele iOS cât și cu cele Android?

Da, aplicația mobilă EasyWeek Client este concepută pentru a funcționa perfect atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android. Ne propunem să oferim o experiență de rezervare fără probleme pentru toți utilizatorii, indiferent de preferința lor pentru dispozitiv.

Am nevoie de abilități tehnice speciale pentru a utiliza Aplicația Mobilă EasyWeek Client?

Nu, Aplicația Mobilă EasyWeek Client este concepută să fie ușor de utilizat și intuitivă. Dacă puteți folosi un smartphone, puteți folosi aplicația noastră. În plus, oferim suport și tutoriale pentru a vă ajuta să începeți.

Pot personaliza aplicația mobilă EasyWeek Client pentru a se potrivi cu brandingul afacerii mele?

Da, puteți personaliza interfața aplicației pentru a se potrivi cu brandingul afacerii dumneavoastră. Puteți adăuga logo-ul companiei, puteți personaliza culorile și multe altele pentru a oferi o experiență consecventă clienților dumneavoastră.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo