Prețuri
Conectați-vă
Punct de vânzare

Sistem POS și casă de marcat pentru afaceri

Toate instrumentele necesare pentru lansarea vânzărilor, plăților și gestionarea operațiunilor financiare ale afacerii dvs.

Punct de vânzare

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

EasyWeek e cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat! Facem rezervări mult mai ușor și eficient. Nu știu cum am supraviețuit fără el. Recomand cu căldură!

trustpilotMihai PetrescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek a transformat total modul în care funcționează centrul nostru de fitness. Acum, clienții noștri pot rezerva cu ușurință clasele online, iar noi putem gestiona totul într-un loc. Nu aș putea fi mai mulțumit.

applestoreIonut DragomirCentru de fitness
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția 'Punct de Vânzare' a EasyWeek?

Funcția 'Punct de Vânzare' a EasyWeek este un sistem care permite afacerilor să își gestioneze tranzacțiile de vânzare. Înregistrează vânzările, gestionează inventarul și simplifică procesul de plată. Această caracteristică poate ajuta afacerile să crească eficiența, acuratețea și să ofere un serviciu mai bun clienților lor.

Caracteristica 'Punct de Vânzare' se integrează cu alte sisteme?

Da, caracteristica 'Punct de Vânzare' a EasyWeek poate fi integrată cu alte sisteme. Acest lucru permite un flux fără probleme de date între sisteme, îmbunătățind eficiența operațiunilor dvs. de afaceri.

Pot accepta plăți cu cardul de credit prin sistemul 'Point of Sale'?

Da, sistemul 'Point of Sale' al EasyWeek este conceput pentru a accepta diverse forme de plată, inclusiv carduri de credit. Acest lucru oferă comoditate pentru clienții dvs. și simplifică procesul dvs. de plată.

Cât de sigur este sistemul 'Punct de Vânzare'?

Sistemul 'Punct de Vânzare' al EasyWeek prioritizează securitatea. Acesta garantează că toate tranzacțiile sunt criptate și datele clienților sunt protejate. Sistemul nostru respectă toate standardele de securitate necesare.

Pot folosi sistemul 'Point of Sale' pentru vânzări online?

Da, sistemul 'Point of Sale' al EasyWeek este versatil și poate fi utilizat atât pentru vânzări în magazin, cât și online. Acesta vă poate ajuta să vă gestionați eficient inventarul și vânzările, indiferent de canalul de vânzări.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo