Prețuri
Conectați-vă
Baza de date a clienților

Software de Gestionare Online a Clienților

Un sistem de încredere pentru întreținerea unei baze de clienți și gestionarea datelor despre utilizatorii dvs. de afaceri.

Baza de date a clienților
0
Creșterea numărului de clienți
0
Rata de retenție a clienților
0
Clieni noi pe lună

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Profil complet pentru fiecare client

Baza de date a clienților EasyWeek este un activ indispensabil pentru colectarea informațiilor despre clienții potențiali și actuali. Utilizați notele și atributele pentru a îmbunătăți serviciul și importați sau exportați datele după cum este necesar.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek a transformat total modul în care funcționează centrul nostru de fitness. Acum, clienții noștri pot rezerva cu ușurință clasele online, iar noi putem gestiona totul într-un loc. Nu aș putea fi mai mulțumit.

applestoreIonut DragomirCentru de fitness
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument util pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de programări fără să fiu nevoită să răspund la telefon în mod constant. Uneori este un pic lent, dar în general funcționează bine.

playmarketAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția 'Baza de date a clienților' în EasyWeek?

Funcția 'Baza de date a clienților' a EasyWeek este o caracteristică care permite afacerilor să gestioneze și să organizeze informațiile despre clienți. Aceasta include diverse funcționalități, cum ar fi adăugarea, editarea și ștergerea înregistrărilor de clienți, urmărirea rezervărilor și tranzacțiilor clienților și multe altele.

Cum poate beneficia afacerea mea funcția 'Baza de date a clienților'?

Funcția 'Baza de date a clienților' vă permite să urmăriți și să gestionați toate interacțiunile cu clienții într-un singur loc. Aceasta vă poate ajuta cu strategiile de retenție a clienților, marketing personalizat și îmbunătățirea generală a serviciului pentru clienți.

Este sigură datele mele de client cu EasyWeek?

Da, EasyWeek se angajează să asigure securitatea datelor dvs. de client. Utilizăm măsuri de securitate avansate pentru a proteja datele dvs. de accesul și utilizarea neautorizată.

Pot importa baza mea de date cu clienți existenți în EasyWeek?

Da, EasyWeek permite afacerilor să-și importe baza de date cu clienți existenți. În cazul în care apar probleme sau provocări, echipa noastră de suport este întotdeauna gata să asiste.

Pot să export datele clienților mei din EasyWeek?

Da, puteți exporta datele clienților dvs. din EasyWeek în orice moment. Acest lucru poate fi util pentru crearea de copii de rezervă sau pentru utilizarea datelor în alte sisteme sau platforme.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo