Prețuri
Conectați-vă
Automatizarea marketingului

Gestionarea marketingului

Toate instrumentele necesare pentru a efectua sarcini de marketing: segmentarea bazei de clienți, gestionarea trimiterilor prin poștă, automatizarea comunicării cu clienții.

Automatizarea marketingului
0
Creșterea vânzărilor
0
Rata de conversie mai mare
0
Reducerea costurilor de marketing

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Inspirați-vă clienții să rămână cu voi

Configurați-vă sarcinile de marketing o singură dată și bucurați-vă de comoditatea proceselor automate.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este o soluție bună pentru afacerea mea. Îmi ajută clienții să facă rezervări ușor și îmi gestionează programul eficient. Mai sunt locuri de îmbunătățit, dar în general sunt mulțumită.

g2Cristina DumitruCentru de fitness
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Cum poate EasyWeek să automatizeze marketingul afacerii mele?

EasyWeek poate ajuta la automatizarea marketingului afacerii dvs. prin crearea unui sistem de rezervare online. Poate trimite memento-uri automate către clienți, gestiona rezervările dvs. și urmări performanța afacerii. De asemenea, poate ajuta la promovarea afacerii dvs. prin integrarea cu platformele de socializare.

Ce fel de afaceri pot utiliza EasyWeek pentru automatizarea marketingului?

Orice afacere care se bazează pe rezervări sau programări poate utiliza EasyWeek. Acest lucru include saloane, centre de fitness, practici medicale, companii de planificare a evenimentelor și multe altele. Platforma poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii dvs.

EasyWeek se integrează cu alte instrumente de marketing?

Da, EasyWeek se poate integra cu ușurință cu alte instrumente de marketing pentru a oferi o experiență fără probleme. Aceasta include sisteme CRM, instrumente de marketing prin e-mail, platforme de social media și altele.

Poate EasyWeek să mă ajute să urmăresc succesul campaniilor mele de marketing?

Da, EasyWeek oferă statistici detaliate și rapoarte care vă pot ajuta să urmăriți succesul campaniilor dvs. de marketing. Acest lucru include ratele de rezervare, ratele de retenție a clienților și multe altele.

EasyWeek oferă asistență pentru configurarea și gestionarea automatizării marketingului meu?

Da, EasyWeek oferă asistență 24/7 pentru a vă ajuta să configurați și să gestionați automatizarea marketingului dvs. Oferim atât suport prin chat live, cât și prin e-mail, pentru a vă asigura că obțineți ajutorul de care aveți nevoie.

Extindeți-vă capacitățile de afaceri

Creșteți-vă rata de conversie și îmbunătățiți calitatea serviciului pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Începeți să profitați la maximum de fiecare client

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo