Prețuri
Conectați-vă
Gestionarea bazei de date a clienților

Software de Management al Clienților

Un sistem de management al relațiilor cu clienții de încredere care va ajuta la urmărirea, analizarea și gestionarea eficientă a bazei tale de clienți.

Gestionarea clienților

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek e cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat! Facem rezervări mult mai ușor și eficient. Nu știu cum am supraviețuit fără el. Recomand cu căldură!

trustpilotMihai PetrescuRestaurant
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția de gestionare a clienților EasyWeek?

Funcția de gestionare a clienților EasyWeek permite companiilor să organizeze și să gestioneze eficient informațiile și istoricul de rezervări al clienților lor. Această funcție facilitează urmărirea preferințelor, programărilor și feedback-ului clienților de către companii.

Cum pot folosi funcția de gestionare a clienților EasyWeek pentru a îmbunătăți funcționarea afacerii mele?

Cu funcția de gestionare a clienților EasyWeek, poți urmări cu ușurință istoricul rezervărilor clienților tăi, preferințele și feedback-ul. Aceste informații pot fi folosite pentru a îmbunătăți serviciile, pentru a crea oferte personalizate și pentru a construi relații mai puternice cu clienții.

Cât de sigure sunt datele clienților stocate în EasyWeek?

EasyWeek tratează foarte serios securitatea datelor. Utilizăm criptare avansată și protocoale de securitate pentru a asigura că datele clienților dvs. sunt în siguranță.

Pot exporta datele clienților mei de pe EasyWeek?

Da, puteți exporta cu ușurință datele clienților dvs. de pe EasyWeek. Acest lucru vă facilitează integrarea EasyWeek cu alte sisteme de afaceri sau efectuarea unei analize ulterioare a datelor dvs. despre clienți.

Pot să îmi segmentez clienții folosind funcția de gestionare a clienților EasyWeek?

Da, funcția de gestionare a clienților EasyWeek vă permite să vă segmentați clienții în funcție de diferite criterii. Acest lucru vă facilitează țintirea unor grupuri specifice de clienți cu oferte și promoții personalizate.

Extindeți-vă capacitățile de afaceri

Creșteți-vă rata de conversie și îmbunătățiți calitatea serviciului pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Începeți să profitați la maximum de fiecare client

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo