Prețuri
Conectați-vă
Constructor de formulare

Formular de rezervare

Un constructor de formulare de rezervare online convenabil optimizează înregistrarea clienților și îmbunătățește eficiența afacerii.

Constructor de formulare

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția de Constructor de Formulare în EasyWeek?

Constructorul de Formulare este o funcție în EasyWeek care permite afacerilor să creeze formulare personalizate. Aceste formulare pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, cum ar fi colectarea informațiilor despre clienți, programarea întâlnirilor și procesarea plăților. Funcția Constructor de Formulare este ușor de utilizat și nu necesită competențe de codificare.

De ce ar trebui să folosesc funcția Form Builder?

Funcția Form Builder vă permite să personalizați formularele pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. Acest lucru nu numai că îmbunătățește operațiunile afacerii dvs., dar îmbunătățește și experiența utilizatorului pentru clienții dvs. Formularele pot fi integrate în site-ul web sau în aplicația dvs., facilitând clienților să programeze întâlniri sau servicii.

Cât de personalizabil este Constructorul de Formulare în EasyWeek?

Constructorul de Formulare în EasyWeek este foarte personalizabil. Puteți adăuga diferite câmpuri, alegeți din diverse tipuri de intrare (text, casetă de bifare, etc.), setați validarea câmpului și chiar puteți schimba designul pentru a se potrivi cu marca dvs. Acest lucru vă permite să creați formulare care sunt adaptate nevoilor dvs. specifice.

Există o limită pentru numărul de formulare pe care le pot crea folosind Constructorul de Formulare?

Nu, nu există o limită pentru numărul de formulare pe care le puteți crea folosind funcția Constructor de Formulare în EasyWeek. Puteți crea câte formulare necesită afacerea dumneavoastră.

Pot să integrez formularele pe care le creez cu alte sisteme?

Da, formularele pe care le creați cu Form Builder pot fi integrate cu alte sisteme. Acest lucru vă permite să vă eficientizați operațiunile prin automatizarea colectării și prelucrării datelor.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo