Prețuri
Conectați-vă
Protecție împotriva neprezentărilor

Protecție împotriva neprezentărilor

Instrumente dovedite pentru a minimiza anulările. Gestionați-vă afacerea fără riscul pierderii profitului datorită absenței clienților.

Protecție împotriva neprezentărilor

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek a făcut rezervarea claselor de gimnastică un fleac. Am avut câteva probleme cu încărcarea paginii, dar în rest a fost ușor de utilizat. Merită încercat.

trustpilotBogdan MihaiGimnaziu
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este protecția împotriva absențelor în EasyWeek?

Protecția împotriva absențelor este o caracteristică în EasyWeek care protejează afacerile de clienții care nu se prezintă la programările lor. Această caracteristică permite afacerilor să stabilească reguli care necesită ca clienții să furnizeze un depozit sau plata integrală în momentul rezervării, reducând riscul de pierdere financiară datorată absențelor.

Cum pot să configurez protecția în caz de neprezentare pentru afacerea mea pe EasyWeek?

Configurarea protecției în caz de neprezentare pe EasyWeek este ușoară. Pur și simplu mergeți la setările contului dvs., selectați opțiunea 'Protecție în caz de neprezentare' și urmați instrucțiunile pentru a seta regulile preferate. Puteți alege să solicitați un depozit sau plata integrală la momentul rezervării și să specificați condițiile în care un client poate anula sau reprograma fără a-și pierde plata.

Dacă un client nu se prezintă la programare, voi fi totuși plătit?

Da, cu funcția de protecție No-show, dacă un client nu se prezintă la programare fără anulare sau reprogramare corespunzătoare, plata pe care au făcut-o la momentul rezervării vă aparține.

Pot personaliza regulile de protecție pentru neprezentare pentru diferite tipuri de rezervări?

Da, EasyWeek vă permite să setați diferite reguli de protecție pentru neprezentare pentru diferite tipuri de rezervări. Această flexibilitate garantează că politica poate fi adaptată pentru a se potrivi cu nevoile și riscurile specifice asociate fiecărui tip de rezervare.

Ce se întâmplă dacă un client contestă o taxă pentru neprezentare?

Dacă un client contestă o taxă pentru neprezentare, vă recomandăm să comunicați direct cu clientul pentru a rezolva problema. Dacă ați urmat regulile stabilite de protecție împotriva neprezentării și clientul pur și simplu nu s-a prezentat la programare fără o anulare sau reprogramare corespunzătoare, aveți dreptul să păstrați plata.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo