Prețuri
Conectați-vă
Managementul drepturilor

Drepturi de acces

Gestionați permisiunile și nivelurile de acces în software-ul CRM pentru configurarea eficientă a fluxului de lucru.

Gestionarea permisiunilor

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek a făcut rezervarea claselor de gimnastică un fleac. Am avut câteva probleme cu încărcarea paginii, dar în rest a fost ușor de utilizat. Merită încercat.

trustpilotBogdan MihaiGimnaziu
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este Managementul Permisiunilor în EasyWeek?

Managementul Permisiunilor este o caracteristică care permite proprietarilor de afaceri să controleze și să gestioneze nivelurile de acces ale diferiților utilizatori din organizația lor. Acest lucru înseamnă că puteți decide cine are acces la ce informații în cadrul platformei dumneavoastră de rezervare.

Cum poate Beneficiul de Gestionare a Permisiunilor să îmi avantajeze afacerea?

Această funcție asigură că numai personalul autorizat are acces la informații sensibile, îmbunătățind astfel securitatea datelor dvs. de afaceri. De asemenea, ajută la delegarea eficientă a sarcinilor și responsabilităților în cadrul echipei dvs.

Pot personaliza nivelurile de acces cu funcția de Gestionare a Permisiunilor EasyWeek?

Absolut. Funcția de Gestionare a Permisiunilor EasyWeek este proiectată pentru a fi flexibilă și personalizabilă. Puteți atribui permisiuni diferite diferiților utilizatori în funcție de rolurile și responsabilitățile lor în cadrul afacerii dumneavoastră.

Există o limită pentru numărul de utilizatori cărora le pot atribui permisiuni?

Nu, nu există nicio limită. Puteți atribui permisiuni oricâtor utilizatori are nevoie afacerea dumneavoastră. Acest lucru îl face un instrument potrivit atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru corporațiile mari.

Este dificil să setați și să gestionați permisiunile în EasyWeek?

Deloc. EasyWeek este conceput să fie prietenos cu utilizatorul. Puteți seta și gestiona cu ușurință permisiunile cu doar câteva clicuri. Plus, echipa noastră de suport este întotdeauna disponibilă să vă asiste dacă aveți nevoie de ajutor.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo