Prețuri
Conectați-vă
Programul angajatului

Gestionare Programări

Instrumente practice pentru planificarea eficientă a programelor, gestionarea turelor și întreținerea calendarului de ocupare.

Plan de schimb

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este o soluție bună pentru afacerea mea. Îmi ajută clienții să facă rezervări ușor și îmi gestionează programul eficient. Mai sunt locuri de îmbunătățit, dar în general sunt mulțumită.

g2Cristina DumitruCentru de fitness
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek în clinica mea de stomatologie și sunt destul de mulțumită. Unii pacienți au avut dificultăți în a se obișnui cu sistemul, dar majoritatea apreciază comoditatea rezervării online.

g2Lavinia PopaClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția Plan de Schimbare pe EasyWeek?

Funcția Plan de Schimbare pe EasyWeek este un instrument care permite afacerilor să programeze și să gestioneze cu ușurință turele pentru angajații lor. Această caracteristică ajută afacerile să automatizeze și să streamlineze operațiunile lor, economisind timp și efort.

Cum funcționează funcția Plan de Schimburi?

Funcția Plan de Schimburi vă permite să creați un program pentru angajații dvs. care poate fi accesat și vizualizat de aceștia online. Puteți atribui schimburi anumitor angajați și ei își pot verifica programul oricând, oriunde. Modificările pot fi, de asemenea, realizate cu ușurință atunci când este necesar.

Pot personaliza Planul de Ture conform nevoilor afacerii mele?

Da, funcția Planul de Ture de pe EasyWeek este complet personalizabilă. Puteți ajusta setările pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră. Puteți seta durata turilor, puteți aloca ture specifice angajaților, și multe altele.

Funcția Plan de Schimb este disponibilă pentru toate tipurile de afaceri?

Da, funcția Plan de Schimb este concepută pentru a fi flexibilă și poate fi utilizată de toate tipurile de afaceri care necesită programarea schimburilor. Indiferent că administrați un salon, o clinică, o sală de gimnastică sau orice alt tip de afacere, funcția Plan de Schimb vă poate ajuta să gestionați mai eficient programările angajaților dumneavoastră.

Care sunt beneficiile utilizării funcției Plan de Schimb?

Funcția Plan de Schimb poate ajuta afacerea dvs. să crească eficiența, să reducă erorile de programare și să îmbunătățească satisfacția angajaților. Elimină necesitatea programării manuale, economisind astfel timp și efort. De asemenea, oferă angajaților dvs. un mod ușor de a-și verifica schimburile, reducând confuzia și neînțelegerile.

Extindeți-vă capacitățile de afaceri

Creșteți-vă rata de conversie și îmbunătățiți calitatea serviciului pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Începeți să profitați la maximum de fiecare client

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo