Prețuri
Conectați-vă
Modulul salariu

Contabilitatea salarizării

Un sistem convenabil pentru gestionarea eficientă a salarizării și a plăților către angajați. Conceput pentru a simplifica procesele dvs. de lucru.

Gestionarea salariilor personalului

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument util pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de programări fără să fiu nevoită să răspund la telefon în mod constant. Uneori este un pic lent, dar în general funcționează bine.

playmarketAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Cum funcționează funcția de Gestionare a Salarizării Personalului a EasyWeek?

Funcția de Gestionare a Salarizării Personalului a EasyWeek este un sistem automatizat care ajută la gestionarea salarizării afacerii dvs. Calculează salariile pe baza orelor de muncă înregistrate în sistem, luând în considerare orice ore suplimentare, concediu și pauze neplătite. Poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și reglementărilor specifice ale afacerii dvs.

Funcția de Gestionare a Salarizării Personalului poate gestiona diferite tipuri de contracte ale angajaților?

Da, funcția de Gestionare a Salarizării Personalului este concepută pentru a gestiona diferite tipuri de contracte. Indiferent dacă angajații dvs. sunt cu normă întreagă, cu normă parțială sau contractori, sistemul poate fi ajustat pentru a se potrivi cu termenii specifici ai contractului lor.

Este funcția de Gestionare a Salariilor Personalului sigură?

Da, securitatea este o prioritate de top pentru EasyWeek. Folosim protocoale de securitate avansate pentru a ne asigura că toate datele, inclusiv informațiile salariale, sunt păstrate confidențiale și în siguranță împotriva accesului neautorizat.

Funcția de Gestionare a Salarizării Personalului se poate integra cu alte programe de contabilitate?

Da, Gestionarea Salarizării Personalului a EasyWeek se poate integra cu multe programe de contabilitate populare. Acest lucru permite transferul de date fără probleme și ajută la păstrarea tuturor informațiilor financiare într-un singur loc.

Ce fac dacă am nevoie de ajutor cu funcționalitatea de Gestionare a Salarizării Personalului?

EasyWeek oferă suport complet pentru toate caracteristicile sale. Dacă aveți nevoie de ajutor cu funcționalitatea de Gestionare a Salarizării Personalului, puteți apela la echipa noastră de servicii pentru clienți care este gata să vă asiste în orice moment.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo