Prețuri
Conectați-vă
Obiecte

Software de gestionare a închirierilor

Un sistem de încredere pentru gestionarea afacerii tale de închirieri: organizare ușoară a rezervărilor de camere și întreținerea calendarului de disponibilitate.

["Unități"]

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

EasyWeek e cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat! Facem rezervări mult mai ușor și eficient. Nu știu cum am supraviețuit fără el. Recomand cu căldură!

trustpilotMihai PetrescuRestaurant
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

EasyWeek este o soluție bună pentru afacerea mea. Îmi ajută clienții să facă rezervări ușor și îmi gestionează programul eficient. Mai sunt locuri de îmbunătățit, dar în general sunt mulțumită.

g2Cristina DumitruCentru de fitness
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția 'Unități' pe EasyWeek?

Funcția 'Unități' pe EasyWeek este o funcție care permite companiilor să-și gestioneze și să-și aloce eficient resursele sau produsele. Este concepută pentru a ajuta companiile să-și automatizeze operațiunile, să faciliteze rezervările și să îmbunătățească eficiența.

Cum poate funcția 'Unități' să ajute afacerea mea?

Funcția 'Unități' poate ajuta la alocarea eficientă a resurselor sau a articolelor disponibile în afacerea dumneavoastră. Reduce șansele de rezervare dublă și asigură că clienții dumneavoastră au o experiență de rezervare fără probleme. Este un instrument esențial pentru afacerile care doresc să-și optimizeze operațiunile.

Este dificil să configurezi funcția 'Unități' pentru afacerea mea?

Configurarea funcției 'Unități' este simplă. EasyWeek oferă instrucțiuni ușor de urmărit și echipa noastră de suport este întotdeauna disponibilă să vă ajute dacă întâmpinați orice dificultăți.

Pot personaliza funcția 'Unități' pentru a se potrivi cu necesitățile specifice ale afacerii mele?

Da, puteți personaliza funcția 'Unități' pentru a se potrivi cu necesitățile afacerii dvs. EasyWeek vă permite să specificați tipurile de unități sau articole care pot fi rezervate, cantitatea disponibilă și alte detalii relevante.

Ce se întâmplă dacă am mai multe tipuri de unități sau articole în afacerea mea?

Funcția 'Unități' a EasyWeek este concepută pentru a gestiona mai multe tipuri de unități sau articole. Puteți categorisi și gestiona cu ușurință toate acestea pe platformă, asigurându-vă că fiecare tip de unitate sau articol este corect alocat și rezervat.

Rămâi cu clienții tăi, ne ocupăm noi de restul

Încearcă EasyWeek pentru o gestionare eficientă a afacerii tale. Suportul nostru este întotdeauna disponibil: 7 zile pe săptămână, gratuit pe orice tarif.

Concentrează-te pe serviciul tău, noi ne ocupăm de restul

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo