Prețuri
Conectați-vă
Constructor de site-uri

Constructor de site-uri web profesionale

Instrumente accesibile pentru crearea rapidă a unui site web cu un widget de rezervare online

Constructor de site-uri

14 zile de versiune completă gratuită

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile #2

Folosește toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluează funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek a transformat total modul în care funcționează centrul nostru de fitness. Acum, clienții noștri pot rezerva cu ușurință clasele online, iar noi putem gestiona totul într-un loc. Nu aș putea fi mai mulțumit.

applestoreIonut DragomirCentru de fitness
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek în clinica mea de stomatologie și sunt destul de mulțumită. Unii pacienți au avut dificultăți în a se obișnui cu sistemul, dar majoritatea apreciază comoditatea rezervării online.

g2Lavinia PopaClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek pentru afacerea mea de restaurante și trebuie să spun că a ușurat mult procesul de rezervare. E atât de ușor și rapid, clienții mei chiar îl adoră. Recomand!

g2Ion PopescuRestaurant
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este funcția Website Builder pe EasyWeek?

Website Builder în EasyWeek este o funcție care permite afacerilor să-și creeze propriile site-uri web profesionale și personalizabile. Este un instrument simplu și ușor de utilizat, care nu necesită abilități de codare. Puteți alege designul, adăugați detaliile afacerii dvs. și integrați sistemul dvs. de rezervare.

Cum pot folosi Constructorul de site-uri pentru a integra sistemul meu de rezervări?

Integrarea sistemului tău de rezervări folosind Constructorul de site-uri este un proces simplu. Odată ce ți-ai creat site-ul, poți adăuga un buton 'Rezervă acum' care face legătura directă cu platforma ta de rezervări EasyWeek. Acest lucru permite clienților tăi să facă rezervări direct de pe site-ul tău.

Am nevoie de abilități tehnice pentru a utiliza Constructorul de Site-uri Web?

Nu, nu aveți nevoie de abilități tehnice pentru a utiliza Constructorul de Site-uri Web. Instrumentul nostru este conceput pentru a fi prietenos cu utilizatorul și puteți crea un site web profesional cu doar câteva clicuri. În plus, echipa noastră de suport este întotdeauna gata să ajute dacă aveți nevoie.

Pot personaliza site-ul meu folosind Website Builder?

Da, absolut. Website Builder-ul nostru are o gamă de opțiuni de personalizare. Puteți schimba aspectul, culorile și fonturile, adăugați logo-ul și imaginile dvs., și puteți alege ce pagini și secțiuni să includeți. Puteți face cu adevărat site-ul dvs. propriu.

Care sunt beneficiile utilizării Website Builder pe EasyWeek?

Utilizând Website Builder, puteți crea un site web profesionist care reflectă brandul dvs. și integrează sistemul dvs. de rezervare. Acest lucru facilitează găsirea și rezervarea programărilor de către clienți. În plus, deținerea unui site web poate îmbunătăți prezența dvs. online și poate ajuta afacerea dvs. să crească.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo