Prețuri
Conectați-vă
Automatizarea proceselor de lucru

Automatizarea afacerilor

Instrumente disponibile pentru configurarea și conducerea proceselor de lucru ale companiei în mod automatizat.

Automatizare marketing

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument util pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de programări fără să fiu nevoită să răspund la telefon în mod constant. Uneori este un pic lent, dar în general funcționează bine.

playmarketAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek a transformat total modul în care funcționează centrul nostru de fitness. Acum, clienții noștri pot rezerva cu ușurință clasele online, iar noi putem gestiona totul într-un loc. Nu aș putea fi mai mulțumit.

applestoreIonut DragomirCentru de fitness
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek în clinica mea de stomatologie și sunt destul de mulțumită. Unii pacienți au avut dificultăți în a se obișnui cu sistemul, dar majoritatea apreciază comoditatea rezervării online.

g2Lavinia PopaClinică de stomatologie
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Cum pot îmbunătăți automatizările fluxului de lucru operațiunile afacerii mele?

Automatizările fluxului de lucru pot ajuta la eficientizarea operațiunilor afacerii dvs. prin automatizarea sarcinilor repetitive. De exemplu, poate trimite automat memento-uri clienților despre întâlnirile lor viitoare, economisindu-vă timp și reducând riscul de neprezentare.

Ce fel de sarcini pot fi automate cu funcția Workflow Automations de la EasyWeek?

Puteți automatiza diverse sarcini, cum ar fi confirmările de rezervare, memento-uri, anulări, notificări de reprogramare și multe altele. Acest lucru depinde în mare măsură de nevoile specifice ale afacerii dvs.

Pot personaliza Automatizările de Flux de Lucru pentru a se potrivi cu nevoile afacerii mele?

Da, funcția Automatizări de Flux de Lucru de la EasyWeek este foarte personalizabilă. Puteți personaliza sarcinile automate și declanșatoarele lor în funcție de cerințele afacerii dumneavoastră.

Este dificil să setați Automatizări de flux de lucru pe EasyWeek?

Deloc. EasyWeek este creat pentru a fi ușor de utilizat. Configurarea Automatizărilor de flux de lucru este simplă, iar echipa noastră de suport este întotdeauna disponibilă să vă ajute dacă aveți nevoie de ajutor.

Pot integra automatizările de flux de lucru cu alte sisteme sau instrumente pe care le folosesc?

Da, funcţia de automatizare a fluxurilor de lucru EasyWeek este concepută pentru a se integra perfect cu diverse instrumente şi sisteme populare. Acest lucru vă poate ajuta să vă gestionaţi mai eficient toate operaţiunile de afaceri.

Extindeți-vă capacitățile de afaceri

Creșteți-vă rata de conversie și îmbunătățiți calitatea serviciului pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Începeți să profitați la maximum de fiecare client

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo