Prețuri
Conectați-vă
CRM pentru vânzări

Sistem de gestionare a vânzărilor

Cele mai bune instrumente pentru desfășurarea și gestionarea vânzărilor online. Rămâi informat despre toate schimbările și tendințele de afaceri.

Gestionarea vânzărilor
0
Creștere în vânzări
0
Rată de conversie mai mare
0
afaceri partener

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Toate datele de vânzări întotdeauna la îndemâna ta

Management eficient al vânzărilor. Rămâi informat despre toate schimbările și tendințele cu rapoarte analitice asupra rezultatelor afacerii.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

EasyWeek a făcut rezervarea claselor de gimnastică un fleac. Am avut câteva probleme cu încărcarea paginii, dar în rest a fost ușor de utilizat. Merită încercat.

trustpilotBogdan MihaiGimnaziu
Rated {score} stars

A fost o schimbare majoră pentru afacerea mea. Înainte de a folosi EasyWeek, rezervările erau un haos. Acum, totul este ordonat și ușor de gestionat. Mai sunt câteva îmbunătățiri de făcut, dar în ansamblu, sunt foarte mulțumit.

trustpilotFlorin VasileSala de sport
Rated {score} stars

EasyWeek este o soluție bună pentru afacerea mea. Îmi ajută clienții să facă rezervări ușor și îmi gestionează programul eficient. Mai sunt locuri de îmbunătățit, dar în general sunt mulțumită.

g2Cristina DumitruCentru de fitness
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Rated {score} stars

EasyWeek este un instrument esențial pentru afacerea mea. Îmi permite să mă ocup de rezervările clienților într-un mod mult mai eficient. Îl recomand tuturor!

twitterIon PopescuSalon de coafură
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

E o plăcere să utilizez EasyWeek! Mă ajută să îmi organizez programările la spa fără niciun efort. Îmi place că pot vedea disponibilitatea în timp real. Bravo, EasyWeek!

g2Maria VasilescuSpa
Rated {score} stars

EasyWeek este un adevărat ajutor! A simplificat atât de mult procesul de rezervare și a economisit atât de mult timp. Sunt foarte entuziasmată de acest serviciu. Bravo EasyWeek!

trustpilotElena MarinCentru de masaj
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Cum poate EasyWeek să ajute la gestionarea vânzărilor afacerii mele?

EasyWeek oferă o platformă de rezervare puternică care ajută la optimizarea proceselor de vânzare. Vă permite să gestionați programări, rezervări și inventar, făcându-vă mai ușor să urmăriți tranzacțiile și să vă asigurați că vă maximizați vânzările.

Poate EasyWeek să se integreze cu instrumentele mele existente de gestionare a vânzărilor?

Da, EasyWeek este conceput să funcționeze fără probleme cu o varietate de instrumente de gestionare a vânzărilor. Acest lucru înseamnă că îl puteți integra în infrastructura existentă pentru o tranziție fără probleme.

Este EasyWeek potrivit pentru toate dimensiunile de afaceri?

Absolut! Fie că ești o mică afacere care dorește să simplifice rezervările sau o mare întreprindere care caută să automatizeze operațiunile, EasyWeek este scalabil pentru a vă satisface nevoile.

Cum protejează EasyWeek datele clienților mei?

EasyWeek ia în serios protecția datelor. Avem măsuri de securitate robuste pentru a ne asigura că toate datele clienților sunt în siguranță și securizate. Respectăm toate principalele reglementări de protecție a datelor.

Ce fel de suport oferă EasyWeek afacerilor?

EasyWeek oferă un suport cuprinzător afacerilor, inclusiv suport tehnic pentru a vă ajuta să integrați și să utilizați platforma, precum și servicii pentru clienți pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme pe care le-ați putea avea.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo