Prețuri
Conectați-vă
Rezervare online

Sistem de rezervare

Modul de rezervare online pentru site-ul web: automatizarea închirierii obiectelor, comoditate pentru utilizatori și creșterea eficienței afacerii tale.

Rezervare online
0
Creșterea vânzărilor
0
Rata de conversie mai mare
0
afaceri partenere

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Obțineți mai mult cu modulul de rezervare online

Descoperiți noi oportunități de afaceri adăugând o opțiune de rezervare a camerei și echipamentului pe site-ul dvs.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru salonul meu și a fost o experiență destul de bună. Este ușor de utilizat și a făcut programările mult mai ușoare. Aș recomanda!

applestoreAna PopescuSalon de frumusețe
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

EasyWeek este cu adevărat un ajutor mare în afacerea mea. Îmi place că pot să-mi văd programările într-un singur loc și că clienții mei pot rezerva online. Aș dori doar mai multe caracteristici personalizate.

twitterAna IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

Folosesc EasyWeek de câteva luni pentru restaurantul meu și sunt foarte mulțumit. Este foarte ușor de utilizat și economisește mult timp. Îmi place în special funcția de programare automată. O recomand cu căldură!

twitterMarius PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Am folosit EasyWeek pentru a rezerva câteva sesiuni la salonul meu preferat. E foarte convenabil și ușor de utilizat. Aș fi preferat dacă aș putea vedea și recenziile altor clienți, dar în general sunt mulțumit.

getappIon PopescuSalon de Frumusețe
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Rated {score} stars

EasyWeek a făcut rezervarea claselor de gimnastică un fleac. Am avut câteva probleme cu încărcarea paginii, dar în rest a fost ușor de utilizat. Merită încercat.

trustpilotBogdan MihaiGimnaziu
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek a transformat total modul în care funcționează centrul nostru de fitness. Acum, clienții noștri pot rezerva cu ușurință clasele online, iar noi putem gestiona totul într-un loc. Nu aș putea fi mai mulțumit.

applestoreIonut DragomirCentru de fitness
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Care este beneficiul utilizării EasyWeek pentru rezervări online?

EasyWeek simplifică procesul de rezervare, eliberând timp prețios pentru afacerea dvs. Permite clienților să își facă propriile rezervări online, reducând timpul pe care îl petreceți gestionând programările. De asemenea, ajută la reducerea absențelor prin intermediul unor memento-uri automate. În plus, sistemul este disponibil 24/7, astfel încât clienții pot rezerva la conveniența lor.

Pot personaliza procesul de rezervare cu EasyWeek?

Da, EasyWeek vă permite să ajustați procesul de rezervare pentru a se potrivi cu nevoile unice ale afacerii dvs. Puteți seta propriile reguli de rezervare, disponibilitate, servicii oferite și multe altele.

Cum gestionează EasyWeek plățile?

EasyWeek se integrează cu mai mulți procesatori de plăți populari, permițând clienților dvs. să plătească pentru rezervările lor online. Sistemul suportă, de asemenea, diferite niveluri de prețuri și coduri de reducere.

Pot să folosesc EasyWeek pentru mai multe locații?

Absolut, EasyWeek susține afacerile cu mai multe locații. Puteți gestiona toate locațiile dvs. dintr-un singur cont și clienții pot alege locația preferată atunci când fac o rezervare.

Ce se întâmplă cu asistența pentru clienți?

EasyWeek oferă un suport solid pentru clienți, inclusiv un centru de ajutor complet și o echipă de suport dedicată. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți maximum de pe EasyWeek și pentru a vă asigura că procesul dvs. de rezervare decurge fără probleme.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo