Prețuri
Conectați-vă
Program CRM

Sistem CRM pentru rezervarea clienților

Un sistem CRM online funcțional care optimizează rezervarea serviciilor, gestionarea clienților și automatizează toate procesele de afaceri.

Sistem CRM
0
Creșterea vânzărilor
0
Rată de conversie mai mare
0
afaceri partenere

Extindeți posibilitățile afacerii dumneavoastră

Începeți să maximizați din fiecare client #2

Creșteți rata de conversie și îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu acces instant la toate caracteristicile EasyWeek.

Optimizați procesele pentru rezultate mai bune

CRM-ul EasyWeek ajută la îmbunătățirea relațiilor cu clienții și la creșterea satisfacției acestora, ceea ce duce la creșterea vânzărilor și a veniturilor dvs. de afaceri.

Rămâneți sincronizați de pe orice dispozitiv

Sistemul nostru funcționează pe smartphone-uri, tablete și în versiunea web. Capacitatea de a gestiona rezervările în timp real!

App StoreGoogle Play
Prețurile noastre
  • Nu este nevoie de card de credit
  • 14 zile de încercare a versiunii complete
  • Nu există taxe ascunse
Gratuit
0€
Funcții de bază
Pro Pro
de la 9,52€
Caracteristici avansate
Comparați toate planurile
Alăturați-vă companiilor care ne au încredere

Creați-vă povestea de succes cu EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Apreciat de peste 10.000 de întreprinderi pentru rezervări online ușoare.

Rated {score} stars

Mă bucur că am găsit EasyWeek! A făcut organizarea programărilor mult mai ușoară. Acum pot să mă concentrez mai mult pe clienții mei și să ofer un serviciu mai bun. Uimitor!

applestoreMaria IonescuSalon de înfrumusețare
Rated {score} stars

EasyWeek este bestial! Îmi organizează programările și îmi lasă mai mult timp să mă concentrez pe tatuaje. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Florin VasileStudiou de tatuaje
Rated {score} stars

Echipa EasyWeek a fost foarte ajutătoare când am avut întrebări despre setarea sistemului. Acum, totul rulează fără probleme și clienții mei pot rezerva lecții cu ușurință. Mulțumesc, EasyWeek!

g2Bogdan VasilescuGimnastică
Rated {score} stars

EasyWeek e cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat! Facem rezervări mult mai ușor și eficient. Nu știu cum am supraviețuit fără el. Recomand cu căldură!

trustpilotMihai PetrescuRestaurant
Rated {score} stars

EasyWeek este o soluție bună pentru afacerea mea. Îmi ajută clienții să facă rezervări ușor și îmi gestionează programul eficient. Mai sunt locuri de îmbunătățit, dar în general sunt mulțumită.

g2Cristina DumitruCentru de fitness
Rated {score} stars

Sunt impresionată de cât de ușor a fost să îmi fac programarea la vet cu EasyWeek! Am putut să aleg data și ora care mi-au convenit cel mai bine. M-a salvat de la mult stres. Recomand cu căldură!

twitterAna IonescuClinică Veterinară
Rated {score} stars

Am început să folosesc EasyWeek de curând și sunt mulțumită. Îmi simplifică munca și îmi economisește timp. Încă mai descopăr funcții noi și utile.

applestoreMaria IonescuClinică de stomatologie
Rated {score} stars

Am fost sceptic în legătură cu utilizarea unei platforme de rezervare online pentru restaurantul nostru. Cu toate acestea, EasyWeek a depășit cu adevărat așteptările mele! Este atât de ușor de utilizat și ne-a ajutat să ne organizăm rezervările mult mai eficient. Vă mulțumesc EasyWeek!

trustpilotMarian PopescuRestaurante
Rated {score} stars

Uimitor! EasyWeek ne-a schimbat complet modul în care funcționăm. Nu mai pierdem timpul cu programările și putem să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat - clienții noștri. Mulțumim EasyWeek!

playmarketIonut IonescuCentru de fitness
Rated {score} stars

EasyWeek este ok. Ne ajută să ne organizăm mai bine programările și să reducem timpul de așteptare pentru pacienți. Încă ne obișnuim cu el, dar până acum totul e bine.

trustpilotMaria VasileClinica de stomatologie
Întrebări frecvente

Nu găsești un răspuns? Contactează-ne pe echipa noastră prietenoasă.

Ce este un sistem CRM și cum se integrează acesta cu EasyWeek?

Un sistem CRM (Customer Relationship Management) este un instrument care ajută la gestionarea interacțiunilor cu clienții și potențialii clienți. EasyWeek se integrează cu sistemul dvs. CRM pentru a simplifica procesele de rezervare și programare, îmbunătățind eficiența și experiența clienților.

Cum poate EasyWeek să îmbunătățească eficiența CRM-ului nostru?

EasyWeek poate automatiza procesele de rezervare și programare, reducând astfel sarcinile manuale din CRM-ul vostru. Acest lucru duce la o productivitate sporită, o gestionare a datelor mai precisă și un serviciu pentru clienți îmbunătățit.

Poate EasyWeek să se sincronizeze cu sistemul nostru CRM existent?

Da, EasyWeek este conceput pentru a se integra cu o varietate de sisteme CRM populare. Acest lucru permite transferul și sincronizarea fără probleme a datelor, asigurându-se că operațiunile dvs. de afaceri decurg fără probleme.

Ce facem dacă avem nevoie de asistență pentru integrarea EasyWeek cu sistemul nostru CRM?

Echipa noastră de suport este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice provocări pe care le-ați putea întâlni în timpul procesului de integrare. Ne vom asigura că EasyWeek funcționează fără probleme în cadrul mediului dvs. CRM.

Oferă EasyWeek funcționalități CRM proprii?

Da, EasyWeek are unele funcționalități CRM incorporate. Acestea includ urmărirea interacțiunilor cu clienții, gestionarea datelor clienților și generarea de rapoarte. Cu toate acestea, pentru funcționalități CRM mai avansate, integrarea cu un sistem CRM dedicat ar putea fi benefică.

14 zile de versiune completă gratuit

Utilizați toate caracteristicile produsului nostru absolut gratuit și fără nicio restricție. Evaluați funcționalitatea, avantajele și comoditatea EasyWeek.

Acces nelimitat la toate planurile timp de 14 zile

Serviciul de asistență

Alegeți mesagerul pentru a vă conecta cu echipa de asistență EasyWeek

WhatsApp Telegram

Întrebări? Discutați cu noi!

Suntem online acumSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo